Varför bo i Bredbyn?

Bredbyn är beläget fyra mil nordväst om Örnsköldsvik efter Sagavägen. Bredbyn är en bygd i utveckling med fin natur, promenadstråk med grillplatser, fiskevatten samt å-bad. Det finns bra försörjningsmöjligheter med industrier, handel, hantverk och skola.

Vill du leva nära naturen och samtidigt ha nära till skola, livsmedelsaffär, bank, vårdcentral, simhall med mera, då är det här stället för dig! Här finns också en pizza och ett Gästgiveri med 13 rum och restaurang, men oavsett var du väljer att äta kan du alltid beställa något stärkande eftersom de båda har fullständiga rättigheter. 

Bredbyn erbjuder en idrottsplats nära centrum för både sommar och vinteraktiviteter med bland annat fotbollsplan, elljusspår och skidskytteanläggning. Anundsjö IF är en mycket aktiv förening med bra ungdomsverksamhet och har ett ledarskap som är bland de bästa i Sverige. Roger Kristoffersson som är en del av svenska skidskyttelandslaget där han vallar och testar skidor är bosatt i Bredbyn och stödjer gärna skidsporten i Anundsjö. Förutom skidor har Bredbyn också ett herrlag i Div. 2 i fotboll som ofta bjuder på spännande matcher.

Även en fritidsgård med gym och biograf finns nära till hands.

Endast 30 minuters bilfärd från Örnsköldsvik.